Categoria

Més informació

+INFO
Codi QR

Data

juny 01 2024

Hora

22:15 - 22:35

Cost

Entrada lliure i gratuïta

Performance: TRÍO TRUNA (TX3) – Nit de l’Art 2024

1 jun | 22:15 h | Mirador Francesc Martínez i Martínez

TRÍO TRUNA (TX3). Dr. Truna (Andrés Blasco). Performance.

La possibilitat de multiplicar-me o “el do de la ubiqüitat” és una cosa que em fascina des de xiquet. La idea de poder multiplicar-me en una actuació en directe em permet fondre la invenció sonora, com “luthier-electrònic” i la interacció amb imatges de mi mateix manipulant aquests nous instruments.

Aquest “Trio Truna” em permet jugar amb el “play-pause-stop” de dos lectors de DVD connectats a dos projectors de vídeo i al mateix temps tocar “in-situ” el meu violoncel modificat de manera electrònica, per una altra invenció anomenada “Maleta-Màgica”, donant-me noves possibilitats d’interacció, composició i improvisació amb gravacions de mi mateix, manipulant els meus dos instruments inventats: Bou-Còsmic i “Faristol del Futur” ( https://dr-truna.blogspot.com/ )

Aquests nous instruments tenen una tímbrica completament pròpia, són el resultat d’un procés llarg de reciclatge de materials i d’experimentació de més de 30 anys, per a buscar un so que m’identifique. De fet són instruments que segueixen en procés i canvi fins i tot en el dia de hui.

Duració: 20 min.

+ info: www.alteacultural.com/nitdelart

SONY DSC

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *