Arriba “Llibres a la Tardor” amb la presentació de nou obres

Oct 24, 2024Arriba “Llibres a la Tardor” amb la presentació de nou obres

El proper dimarts 29 d’octubre començarà el cicle de presentació de llibres “Llibres a la Tardor” amb l’obra “Arquitecturas en Tierra Fértil”. Un cicle que en esta edició inclou 8 exposicions, però 9 obres, tres d’obres d’alteans i alteanes i, com és habitual, les obres guanyadores dels darrers Premis Altea. Així ho ha donat a conèixer l´edil de Cultura, Pepa Victoria Pérez.

Com recorda la responsable municipal de Cultura, estes presentacions tenen lloc cada dijous a les 19.30 h a la Casa de Cultura, Pont de Moncau 14; exceptuant el de dimarts 29 que per motius d’agenda de l’autor es durà a terme dimarts 29 a les 19:00 h.

Pepa Victoria Pérez ha destacat, a més de la presentació de tres obres escrites per ciutadans d’Altea i les guanyadores de Premis Altea, la presentació del llibre “El Islam sin velo” amb motiu de la programació del 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Calendari de presentacions

29 d’octubre a les 19:00h, Arquitectures a Terra Fèrtil de l’alteà Miguel del Rey.

7 de novembre, 19:30h, Soc el riu de l’alteana Dora Baldó.

14 de novembre, “La ballarina” de Teresa Martinic.

21 de novembre, “Trobant el Nord” de Paco Merchero.

28 de novembre, “L’Islam sense vel” de Nazanin Amirian i Martha Zein.

5 de desembre, Pètal i Cartes al Mar d’Àngels Castelló i Clara Ribatallada, respectivament. Obres guanyadores a la passada edició de Premis Altea.

12 de desembre, Diaris Creuats de Carles Cortés.

19 de desembre, La funda d’aquell nòrdic que vaig perdre de l’alteana Cristina Ellingsvoll.

L´entrada a les presentacions és lliure i gratuïta fins a completar aforament.

En nom de l’Ajuntament d’Altea i com a responsable de Cultura, Pepa Victoria Pérez anima la població d’Altea i Comarca a assistir a aquestes presentacions, “perquè segur que les històries que ens explicarà no deixaran indiferents ningú”.