El Fesporrat fa 10 anys

Sep 12, 2024El Fesporrat fa 10 anys

Dissabte 28 de setembre amb entrada gratuïta.

“Esther”, “Mo’Roots”, “Quinto” i “Cate DJ” protagonitzen el Fesporrat 2024, el festival anual de música d’Altea, protagonitzat per grups de música en valencià, que enguany celebra el desè aniversari. Així ho han compartit les regidories de Cultura i Joventut, regides per Pepa Victoria Pérez i Germán Manjón, respectivament.

Aquest desè aniversari donarà inici a les 18:00h a l’aparcament Garganes-Basseta amb el “Correbars”, que comptarà amb l’actuació de la Bandeta Bèrnia, i acabarà sobre les 21:00h al mateix pàrquing. En este mateix lloc les filaes que el proper any tenen els regnats, Cora d’Algar i Contrabandistes, tindran barres populars a benefici de les festes i es podrà sopar fins a les 22:30h, que és quan donen inici les actuacions musicals del Fesporrat.

L’ordre de les actuacions és el següent: “Esther” a les 22:30h i a continuació “Quinto”, “Mo’Roots” i s’acabarà amb “Cate DJ”. L’hora de finalització del festival serà les 03.30 h. Les actuacions són gratuïtes limitades a l’aforament de l’emplaçament del festival i és una bona oportunitat per escoltar música de l’entorn i compartir sopar amb amics a benefici de les festes patronals del proper any.

Per a esta edició, les Regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament d’Altea han treballat en col·laboració amb la productora  Primavera d’Hivern per presentar un cartell amb artistes que demostren tenir un gran potencial i en què s’aposta per un model de festival gratuït, amb lobjectiu de fomentar l’oci cultural.

Els artistes i grups que formen el cartell són EstherMo’RootsQuinto i Cate DJ. La primera, la vinarossenca “Esther”, ja compta amb un EP i un àlbum publicats, a més d’alguns singles. De fet, l’artista del Baix Maestrat ja va actuar el 2023 al circuit de concerts alteà ‘Música a Boqueta Nit’, fent un sold out. Mo’Roots és un grup de músics de les terres de la Marina que compta amb un EP i més singles publicats a les plataformes digitals. Esta agrupació va actuar fa molt poc a la Vila Joiosa en un concert molt especial protagonitzat per l’actuació del mític grup valencià “Sant Gatxo”. Per la seua banda, “Quinto” és el nom del nou projecte musical en solitari de Josep Quinto, un artista pegolí que ja va actuar al Fesporrat el 2019 amb el grup Reacció. Ara, Quinto ha estrenat un primer EP amb un estil únic a l’escena valenciana. Per acabar, Cate DJ tancarà la nit del Fesporrat. La pianista, cantant i dj italo valenciana és professora de piano i vocalista de grups com Pep de la Tona, liderat per l’excantant de la Gossa Sorda, Josep Nadal.

Pots trobar més informació sobre el Fesporrat aInstagramFacebook i TikTok

| ALTEADIGITAL.ES