Joventut i Cultura organitzen la Trobada Musical Jove Altea

Jun 20, 2024Joventut i Cultura organitzen la Trobada Musical Jove Altea

Divendres 5 de juliol a partir de les 20:00h a la Plaça de l’Aigua.

Les regidoria de Joventut i Cultura, regides per Germán Manjón i Pepa Victoria Pérez, respectivament, han posat en marxa una trobada musical, la “Trobada Musical Jove Altea”, en què joves alteans oferiran la seua música en una vetllada que donarà inici a les 20:00h i acabarà sobre les 00:00h a la Plaça de l’Aigua, el proper divendres 5 de juliol.

“La iniciativa naix com una proposta per oferir un espai als grups joves d’Altea i de la Comarca perquè puguen mostrar la música que fan i tinguen este primer contacte amb el públic. A més, creiem que calia un espai per a estos joves que estan començant al món de la música i volíem donar-los esta oportunitat”; explica el responsable municipal de Joventut.

Manjón ha indicat que els departaments de Joventut i Cultura s’han coordinat per aprofitar recursos i compartir infraestructures i poder oferir als joves esta oportunitat.

Els participants en esta primera trobada musical de joves són:

Bandeta la Marina; Noraila, Pop-Rock; Cyfeillion, Punk-Rock; Crimson, Pop Punk Rock; Las novias de Aaron, Rock-Pop; Milonary, Reggaeton; Sara Gessed, Hip Hop; Malaguenys Crew, Hip Hop; Dj Kay, Electro House; Jaume Soriano, saxofonista.

En paraules de l’edil de Cultura, “teníem esta demanda de gent jove de donar-se a conèixer i de trobar un espai on poder interactuar. I a banda, de trobar un espai on puguen compartir assajos; cosa en què estem treballant”.

“El 5 de juliol, de 20:00 a 00:00h estarem a la Plaça de l’Aigua i convidem a les persones que ho desitgen i als familiars i amics dels intèrprets que ens acompanyen. Cal descarregar l’entrada a www.alteacultural.es  per motius de capacitat”. Ha acabat indicant Pepa Victoria Pérez.

|ALTEADIGITAL.ES